متن دلخواه شما اینجا ...

خرید خاویار درجه یک – چند نوع ماهی خاویاری وجود دارد؟

خرید خاویار درجه یک - چند نوع ماهی خاویاری وجود دارد؟
فهرست

در 30 سال گذشته، بهره‌برداری بیش از حد از ذخایر ماهیان خاویاری وحشی باعث شد که صید این ماهی‌ها در دریاچۀ خزر، کاهش جدی پیدا کند. ماهی‌های خاویاری در حال حاضر، بالاترین نسبت گونه‌های در معرض خطر انقراض را در فهرست اتحادیۀ بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) دارند. با کاهش ذخایر ماهیان خاویاری وحشی و منع بهره‌برداری از آن‌ها، تقاضای جهانی برای خرید این ماده غذایی افزایش یافت و همزمان، قیمت خاویار نیز سر به فلک کشید. چنین مواردی، راه را برای ورود پرورش ماهی خاویاری به این عرصه، هموار کردند. روش‌‌ پرورش این ماهی‌ها و بهره‌برداری تخم آن‌ها، تفاوت خاویار دریایی و پرورشی را مشخص می‌کند؛ بنابراین نحوه پرورش ماهیان خاویاری تفاوت زیادی در کیفیت محصول نهایی ایجاد خواهد کرد. در ادامۀ این مطلب، مراحل پرورش ماهی خاویاری و مزایای آن را به تفصیل شرح می‌دهیم. طرفداران خاویار پرورشی باکیفیت نیز می‌توانند با مراجعه به فروشگاه آنلاین زد بازار جهت خرید خاویار اصل با بهترین کیفیت اقدام کنند.

درجه حرارت آب در پرورش ماهیان خاویاری

درجه حرارت مناسب برای پرورش ماهیان خاویاری خصوصا گونه فیل ماهی 14 الی 26 درجه سانتیگراد است. در حرارتهای کمتر از 14 درجه سانتی گراد متابولیسم و سوخت ساز بدن این ماهیان کاهش یافته و در نتیجه از میزان رشد کاسته می شود. همچنین در حرارت های بالای 27 درجه سانتی گراد غذا دهی مقرون به صرفه نیست و علاوه بر کاهش رشد، خطراتی را نیز برای ماهی به دنبال دارد اما باید اذعان نمود که با فراهم نمودن شرایط مطلوب، رشد ماهی خاویاری در حد فاصل دمای 9 تا 27 درجه سانتی گراد انجام می گیرد و در کمتر از 6 درجه سانتیگراد به علت کاهش شدید متابولیسم و سوخت وساز بدن عملاً رشد متوقف می گردد، همچنین در دماهای بالای 29 درجه سانتیگراد به علت کاهش شدید مقدار اکسیژن محلول، هضم و جذب غذا به خوبی انجام نشده و ممکن است غذا دهی به ماهی ها تلفاتی را در بر داشته باشد. واکنش های حیاتی در ماهی، تابعی از محدوده حرارتی است که در آن محدوده پرورش داده می شود. ماهی موجود خونسردی بوده و افزایش 10 درجه سانتیگراد حرارت آب، دو الی سه برابر فرایند حیاتی را در آن افزایش می دهد. دما عامل كنترل كننده ضریب تبدیل غذایی، رشد و بلوغ، میزان تغذیه و واكنشهای متابولیكی در ماهیان می باشد. دمای نامطلوب عملكرد آنزیمها را در ماهیان تحت تاثیر قرار داده، تعادل اسیدی بازی بدن آنها را برهم زده و موجب بی اشتهایی، كمبود رشد و در نهایت تلفات و مرگ و میر می گردد. استفاده مجدد از آب در یک سیستم نیمه مداربسته یا مداربسته  و مجاورت زیاد آب با هوا سبب تاثیر دمای محیط بر آب سیستم پرورش  شده لذا در اقلیمی که دمای محیط کمتر یا بیشتر از دمای 15 تا 26 درجه باشد، باید سالن های پرورش محصور و عایق حرارتی بوده و دمای آب ورودی در رنج دمایی مناسب قرار گیرد. دمای آب سواحل جنوبی دریای خزر در فصول سرد و گرم سال حدود 8 الی 32 درجه سانتی گراد بوده و این دما سبب کاهش تغذیه و رشد در ماه هایی از طول سال خواهد شد و سن بلوغ ماهیان را افزایش خواهد داد. افزایش دمای آب سبب افزایش سمیت آمونیاک در آب پرورش ماهیان خواهد شد.

پرورش ماهی خاویاری

پرورش ماهی خاویاری

پرورش ماهی خاویاری چه مزایایی دارد؟

پرورش انواع ماهی خاویاری، روشی پایدار برای آبزی‌پروری است. چرا که این روش، بسیاری از خطرات مرتبط با سیستم بازار خرید و فروش خاویار (از جمله بیماری‌های انگلی این ماهی‌ها) را از بین می‌برد. به عنوان مثال، استخرهای پرورشی امکان گردش مجدد آب را فراهم می‌کنند. این امر به پرورش‌ دهندگان اجازه می‌دهد تا کنترل کاملی بر محیط پرورش ماهیان داشته و شیوع انواع بیماری‌های احتمالی را به حدأقل برسانند. همچنین می‌توان محصولات متنوعی از این ماهی‌ها نیز استخراج کرد.

تولید خاویار از ماهیان خاویاری

می‌توان گفت که ارزشمندترین فرآوردۀ تولیدی از ماهی خاویاری پرورشی، تخمک‌های باورر نشدۀ آن است که تحت عنوان «خاویار» شناخته می‌شود. استخراج خاویار از ماهیان پرورشی، بسته به نوع ماهی و زمان بلوغ آن، حدود 7 الی 12 سال طول می‌کشد.

تولید گوشت از ماهیان خاویاری

گوشت ماهیان خاویاری پرورشی، ارزش کمتری از خاویار دارد. با این حال به علت داشتن مقادیر زیادی از پروتئین و ویتامین A و همچنین کلسترول پایین، ارزش غذایی بسیار بالاتری نسبت به گوشت ماهیان غیر خاویاری داشته و انتخاب سالمی در رژیم غذایی افراد به شمار می‌رود. ناگفته نماند که این خوراک مغذی، یکی از بهترین گزینه‌ها برای کاهش وزن است!

تولید چرم از پوست ماهیان خاویاری

پوست ماهیان خاویاری، چرمی بسیار بادوام است که کیفیت خود را به مرور زمان، از دست نمی‌دهد. به علاوه بر خلاف چرم سایر حیوانات، در صورت تماس مکرر با آب نیز آسیب نخواهد دید. بسیاری از صنایع تولید کیف، کفش و دیگر محصولات چرمی، از پوست این ماهی‌ها برای افزایش کیفیت تولیدات خود استفاده می‌کنند.

پرورش ماهی خاویاری

پرورش ماهی خاویاری

دیگر موارد مصرفی

در سال‌های اخیر، پتانسیل استفاده از ضایعات پوست ماهیان خاویاری به عنوان منبعی غنی جهت استخراج کلاژن، مورد ارزیابی قرار گرفته است. دانشمندان در نتیجۀ تحقیقات خود، به این نتیجه رسیده‌اند که پوست و غضروف این ماهی‌ها می‌تواند منبعی جایگزین برای مواد زیست‌پزشکی، محصولات غذایی، لوازم آرایشی و کاربردهای دارویی باشد.

پرورش ماهی خاویاری چه معایبی دارد؟

نبود زیرساخت مناسب، هزینۀ بالای تهیۀ استخرهای پرورشی و تجهیزات لازم، از مهم‌ترین معایب پرورش ماهیان خاویاری است. همچنین بازۀ زمانی طولانی سوددهی این تجارت نیز می‌تواند از دیگر موانع موجود در مسیر استخراج خاویار از این ماهی‌ها به شمار رود. از دیگر مواردی که پرورش‌دهندگان باید در این زمینه در نظر داشته باشند، حساسیت بالای موجودات آبزی در برابر انواع باکتری‌، ویروس، انگل و آلودگی‌ها است. از این رو تهیۀ بستری مناسب جهت پرورش ماهیان گران‌قیمت خاویاری، مسئله‌ای قابل توجه است.

پرورش ماهی خاویاری

پرورش ماهی خاویاری

نکاتی بسیار مهم که درباره ی پرورش ماهیان خاویاری باید بدانید

خرید خاویار همیشه جزء خریدهای لوکس و خاص محسوب می شود. خاویار یکی از با ارزش ترین و گران قیمت ترین مواد غذایی است که در بازار عرضه می شود. در این مطلب ما می خواهیم در خصوص پرورش ماهی خاویار اطلاعاتی را ارائه دهیم که امیدوارم مورد استفاده ی شما عزیزان قرار گیرد.

مقدمه:

ماهیان خاویاری که استروژن نیز نامیده می‌شوند، از خانواده تاس‌ماهیان‌ می باشند، در شمار گونه‌های آبزی کم‌مانند هستند که از پیشینه‌ای چند صد میلیون ساله ـ که به عصر ژوراسیک بازمی‌گردد ـ برخوردارند؛ و در این فرایند، تکامل یافته و امروز به ما رسیده‌اند. رقم گونه‌های خاویاری، به ۲۷ گونه و زیرگونه در جهان تقسیم می‌شود که از این تعداد، ۵ گونه در دریای خزر زندگی می‌کنند؛ دریای خزر به تنهایی ۹۳ درصد ذخایر ماهیان خاویاری جهان را در خود جای داده‌است. اما ارزش ماهیان خاویاری نزد مردم، نه برای استفاده از گوشت آن، بلکه برای تخم آن است و شهرت‌اش نیز به دلیل داشتن همین مروارید سیاه‌ می باشد. تخم خاویار جزء اشرافی‌ترین صبحانه های جهان است. بسیاری آن را به شکل خام یا همراه با تخم‌مرغ و آغشته به زرده آن می‌خورند؛ و گروهی دیگر آن را همراه با سبزیجات خوش بو و نان و کره میل می نمایند‌. اما در نزد برخی خوش غذاها هرچیز افزودنی به آن، خیانتی نابخشودنی به حساب می آید؛ آنان بر این باورند که خاویار را تنها برای بوی تند، مزه گس و شوراش باید دوست داشت.

برای خرید خاویار باید بدانید:

خاویار بسیار پرکالری و انرژی‌زا است و انواع گوناگون آن همچون: خاویار طلایی و سرخ و سیاه می باشد که در این میان خاویار سیاه از ارزشی قابل توجه برخوردار است.

۵ گونه از ماهیان خاویاری ممتاز جهان در دریای خزر وجود دارند که به ترتیب کیفیت عبارتند از: «فیل ماهی»، «قره برون ایرانی»، «گُلد (چالباش)»، «شیپ» و «ازون برون». در تعریف خاویار می توان اینطور بیان کرد که خاویار نوعی ماده ی غذایی بسیار قوی است که از نوعی ماهی از گروه ماهیان اوزون بورون (Sturgeons) و از نوع ماده آن ها به دست می آید و در واقع تخم این ماهیان ماده است.

 خرید خاویار درجه بندی خاویارها :

خرید خاویار درجه۱:

تمام ویژگی های مطلوب یعنی یک شکل و یک اندازه بودن، درشت، سخت و خوش رنگ بودن، دارای طعم مطلبوع، خوش مزه بودن و شکسته نشده را دارا می باشند. (خرید خاویار درجه یک صادراتی)

خرید خاویار درجه ۲:

اندازه تخم ها معمولی و متوسط و دارای رنگ و طعم مناسب است.

نحوه ی دسته بندی خاویارها :

تخم ماهی باید در حالی که ماهی زنده است استصحال شود، اگر ماهی ترس مرگ را تجربه کند، یک ماده شیمیایی به داخل تخم ها ترشح می کند که سبب ایجاد مزه تلخ و در نتیجه خراب شدن خاویار می شود. عملیات جدا کردن تخم با دست انجام می شود. مالش دست روی تخم ها موجب می شود که تخم ها از بافت اطراف خود جدا شده و از توری که در زیر کیسه تخم ها گذاشته شده، به راحتی عبور کنند. این تور دارای سوراخ هایی با اندازه های متفاوت است و به صورت جداگانه جمع آوری می شوند.

در هنگام مالش تخم ها با دست دقت بسیار زیادی لازم است، زیرا ضربه زدن و زخمی کردن آن ها موجب کاسته شده از مرغوبیت خاویار می شود. زمانی که تخم ها جمع آوری شدند آن ها را در یک سطل ریخته و به آن نمک اضافه می کنند و سپس تخم ها را روی یک توری ظریف می گذارند تا آب آن ها گرفته شده و خشک شوند.

  • خاویار را در قوطی فلزی، شیشه ای یا چینی بسته بندی می کنند و این بسته را در پوشش محکم، مناسب و زیبایی قرار می دهند.
  • در جهان خاويار رنگ آبي باند و درب قوطی نماينده خاويار فيل ماهي (بلوگا)،
  • رنگ زرد نشانه خاويار تاس ماهي (آسترا)
  •  رنگ قرمز ويژه خاويار ازون برون (سوروگا) می باشد كه البته خاويار ساز با حك حروف B برای بلوگا و A برای آسترا و S برای سوروگا نيز نوع خاويار درون قوطی را مشخص می كند. اگر تا به حال این محصول بسیار مقوی را تست نکرده اید حتما با خرید خاویار با کیفیت برای یکبار هم که شده از خوردن آن لذت ببرید.
  • خرید خاویار – روش نگهداری خاویار :

    نگهداری خاویار به صورت کنسرو پس از تولید در دمای زیر صفر درجه سانتیگراد قابل نگهداری است.

    * اما قوطی باز شده باید در یخچال نگهداری و هر چه زودتر مصرف شود خاویار را در ظروف نقره ای سرو نکنید زیرا طعم آن عوض می شود.

مقالات مرتبط: همه چیز درباره ی پرورش ماهی قزل آلا

پرورش ماهی خاویار

مقالات مرتبط: صفر تا صد پرورش ماهیان گرمابی، نکاتی که باید بدانید

پرورش ماهی خاویار

ماهی هایی که از آن ها خاویار بدست می آید شامل موارد زیر هستند :

فیل ماهی:

فیل‌ماهی، بهترین ماهی آب‌های داخلی است که کیفیت ممتازش، رتبه اول را به خود اختصاص داده و نام دیگر آن بلوگا می باشد؛ و نمونه‌هایی از آن با وزنی تا ۱۴۰۰ کیلوگرم و سنی بیش از ۱۰۰ سال، از سوی صیادان، به تور انداخته شده‌است.

این‌گونه ماهی، هر ۲ یا ۳ سال یک بار، تخم‌ریزی می‌کند و بین ۱۴ و ۱۷ سالگی بالغ می‌شود و به نام بهترین خاویار، رتبه گران‌ترین ماهی و خاویار جهان را دارا می باشد. از قامتی ۵/۱ متر تا ۴ متر برخوردار است و تا امروز، رکورد صید آن در ایران، ۶۲۰ کیلوگرم بوده‌است.

قره برون :

قره برون (تاس‌ماهی ایران، بینی‌سیاه)، در حال حاضر، گونه‌ای مستقل به‌شمار می‌رود؛ چرا که پیش‌تر، آن را زیرگونه‌ای از ماهی روس می‌دانستند و اکنون از رتبه دوم ارزش برخوردار است. در حال حاضر برای تکثیر مصنوعی از گونه «روسی» پیشی گرفته و همچنین از آن بزرگ‌تر می باشد و دارای کیفیت خاویاری برتر نیز است.

از نظر ظاهری تا اندازه‌ای شبیه گونه روسی است، با رنگی تیره‌تر و با رنگ‌دانه‌های سفید رنگ که تا بینی او ادامه دارد و از نظر ظاهری از تاس‌ماهی روس جدایش می‌سازد. وزنش به ۶۰ تا ۱۳۰ کیلوگرم می‌رسد و طول آن از یک متر تا ۲ متر؛ که در فاصله ۱۲ تا ۱۴ سالگی بالغ می‌شود.

واژه «خاویار» واژه‌ای فارسی و دگردیس شدة واژه خاگ‌آور (تخم‌آور) است.«تاس ماهی» در شمار گونه‌هایی است که در تمامی نقاط دریای خزر یافت می‌شود و تخم خاویار آن را مردم به گویش خود، «طلایی» می‌نامند؛ که از رتبه سوم ارزش برخوردار است و در فاصله ۱۲ تا ۱۶ سالگی به سن تخم‌دهی می‌رسد و بالغ می‌شود. از طول ۱ تا ۲ متر برخوردار است و از وزن ۶۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم.

ماهی شیپ، یک ماهی مهاجر است که برای تخم‌ریزی به سواحل ایران می‌آید و در رودخانه‌های آبریز دریای خزر تخم‌گذاری می‌کند. از عمری سی ساله برخوردار می باشد، سبک‌ وزن بوده و تعدادش بسیار اندک است و از نظر ارزش در رتبه چهارم قرار دارد و با طولی بیش از یک متر و وزنی سبک؛ که در فاصله ۱۰ تا ۱۴ سالگی بالغ می‌گردد و به سن تخم‌دهی می‌رسد.

اوزن برون یا بینی‌سیاه، کوچک‌ترین ماهی خاویار دریای خزر است که در ایران به اشتباه کلیه ماهیان خاویاری را به نام آن می‌شناسند. اوزون برون به لحاظ کیفی در رتبه آخر قرار دارد؛ چرا که تخم‌اش ریزتر و بسیار کم قیمت تر است.

این ماهی از نظر تکثیر مصنوعی با مشکلاتی مواجه است و تعداد آن نیز در شرایط طبیعی، رو به کاهش می‌رود. اوزون برون در فاصله ۸ تا ۱۲ سالگی بالغ می‌شود. قامتی یک تا ۵/۱ متری دارد و وزنی سبک‌تر از دیگر ماهیان خانواده خود در دریای خزر.

پرورش ماهی خاویار

پرورش ماهی خاویاری

بیماری های ماهی های خاویاری :

  1. بیماريهاي باكتريايي
  2. بیماريهاي قارچي
  3. بیماريهاي ويروسي
  4. بیماريهاي انگلي
  • روش نمونـه بـرداري ، نگهـداري و ارسـال نمونـه هـا بـه آزمايشگاه بهداشت و بیماريها
  • نمونه برداري از اسـتخرها بـا اسـتفاده از تـرال و از وان هـا بـااستفاده از ساچوك هاي مناسب صورت گيرد.
  • در هنگام گرفتن ماهي بـا دسـت بايـد عـلاوه بـر اسـتفاده ازدستکش هاي مناسب از وارد فشار به ماهي كـه سـبب ايجـاداسترس،جراحت و ترشح زيـاد موكـوس و غيـره مـيگـردد،اجتناب نمود.

بهترين روش ارسال نمونه ماهي به منظور بررسـي بهداشـتي ارسال به صورت زنده بوده و نمونه هـاي هـر اسـتخر بايـد بـه همراه آب پرورشي در ظروف جداگانه ارسال گردد.

ماهياني كه بيش از يك ساعت از زمان مرگ آن هـا نگذشـته است در صورت عدم دسترسي به كارشناسان بخش بهداشـت و بیماريها بايد بلافاصله در داخـل كاغـذ زرورق قـرار داده وفريزر نمود و در اولین فرصت به بخش بیماري هـا انتقـال داد.

بايد توجه داشت در اینگونـه ارسـال بـا توجـه بـه يـخ زدن سلولها به منظور مطالعات آسیب شناسی مناسب نیست .

همچنین می توان از محلول فرمـالين ۱۰ درصـد بـرای نگهـدار ي نمونه ها جهت انجام مطالعات آسیب شناسی استفاده كرد.

توصیه هايی در خصوص پيشگيری ازبروز بیماري ها در ماهيان:

طراحی و ساخت حوضچه ها و استخرهای پرورشی می بايسـت به گونه ای باشد که :

الف) امكان ورود آب خروجي از يك استخر به اسـتخرهاي ديگـرامکان پذیر نباشد تخليه آب استخرها به صورت كامل صورت پذيرد ديواره و كـف اسـتخرهاي بتنـي بـه منظـور جلـوگيري از ايجـاد جراحت هاي جلدي با پوشش هاي مناسب قابل شستشو پوشـانده شوند.

ب)  بر روي حوضچه ها و اسـتخرهای پرورشـی سـايبان مناسـب طراحي گردد.

ج)  نصب فيلترهای مناسب در محل ورودی آب به مركز پـرورش صورت گيرد.

د)  كنترل مداوم فاكتورهای فيزيكی و شـيميايی آب اسـتخرها وحوضچه های پرورشی صورت پذيرد.

هـ)  پايش كيفی ماهيان پرورشی در فواصل زمانی مناسب انجـام گردد.

و ) نصب حوضچه های ضدعفوني در ورودي مركز پرورش، انبـار وسالن غذاسازی ضروری است.

خاویارهای فشرده، از تخم هایی که پوست آن شکسته شده، طعم تخم ماهی و رنگ شیری دارد، تشکیل می شود. آن را در محلول نمک تا دمای ۳۸ درجه سانتی گراد گرم می کنند و هم می زنند تا رنگ طبیعی خود را پیدا کند.

به دلیل خوش مزه بودن، آن ها را روی نان و مواد غذایی دیگر می توان پهن و مصرف کرد.

خاویار به طور معمول و اغلب در قوطی های فلزی و گاهی شیشه ای یا چینی بسته بندی می کنند و آن را در پوشش های محکم و زیبا قرار می دهند و قابل نگه داری در یخچال است.

وجود اقلیم مناسب برای پرورش این ماهیان، پایین بودن هزینه های تأسیساتی و نیروی انسانی، وجود دانش فنی و تجربه بالا و همچنین آوازه کشورمان به عنوان تولیدکننده بهترین خاویار جهان موجب شده تا این فعالیت ارزش اقتصادی فوق العاده ای داشته و به‌سرعت توسعه یابد. در این زمینه ایران پس از روسیه دومین کشور عرضه‌کننده‌ی خاویار به جهان است.

پرورش ماهی خاویار

پرورش ماهی خاویار

شرایط پرورش ماهی خاویار:

• دمای مناسب آب برای پرورش ماهی خاویار 15 تا 27 درجه سانتیگراد می باشد، بدیهی است كه در دمای زیر 6 درجه سانتیگراد تغذیه متوقف و رشد کند می شود و بهترین دمای رشد برای این گونه 21-19 درجه سانتیگراد می باشد.

• میزان شوری مناسب آب برای پرورش بین 10-4 گرم در لیتر آب است لیكن در شوری های حدود 18 گرم نیز پرورش انجام شده است.

• میزان اكسیژن محلول مناسب 8-6 میلی گرم در لیتر آب، دی اكسید كربن به میزان كمتر از 10 میلیگرم در لیتر آب استخر و PH آب بین 7 تا 5/8 می باشد.

• وجود آب به میزان 30-50 لیتر در ثانیه، در پرورش متراكم جهت تولید 10-5 تن ماهی در سال كافی می باشد.

سود پرورش ماهی خاویار

علاوه بر هزینه های زیادی که در مورد پرورش ماهی خاویار می شود و تمام سختی ها و مشکلاتی که برای پرورش دهنده خاویار پیش می آید اما سود بسیار زیادی از این منبع گرانبها حاصل نمی شود ماهیان خاویار تا زمانی که به سن بهره داری از تخم برسند 10 سال زمان لازم دارند اما در عرض این دو سال شروع پرورش ماهی می تواند با فروش گوشت ماهی نر درآمدزایی کنید.

مصارف دیگر  ماهیان خاویاری

مهم ترین و اصلی ترین کاربرد دیگر ماهیان خاویاری استفاده از گوشت آن می باشد که ارزش غذایی بالایی دارد و علاوه بر آن خاصیت درمانی فوق العاده برای پیشگیری از بیماری های گوناگون می باشد. ماهی اوزون برون بدون استخوان بوده و طرفداران زیادی دارد شما هم با خرید گوشت ماهی اوزون برون می توانید از خواص آن بهره مند شده و یک کباب لذیذ با آن تهیه کنید.

از پوست ماهی خاویار لباس شنا و از غضروف ماهی خاویار در مواد اولیه چسب صحافی و داروهای پزشکی بکار برده می شود پوست ماهی خاویار در صنعت چرم سازی کاربرد دارد از این چرم برای تولید لباس شنا، کیف، کفش، کمربند و سایر صنایع به صورتیکه این چرم از نظر رنگ و طرح و دوام زیادی برخوردار است و همتا ندارد.

هزینه استخر پرورش ماهی

در احداث استخرهای پرورش ماهی بسته به اندزه مزرعه تولید این هزینه قابل محاسبه می باشد.

بازار کار پرورش ماهی خاویار

معمولاً پرورش دهندگان ماهی به صورت جداگانه کار می کنند و اکثرا از درامد آن راضی هستند. آغاز بکار و طراحی یک مزرعه پرورش ماهی خاویار اصولی را می طلبد که رعایت آن ها منجر به دستیابی حداکثری تولید می شود؛ مواردی من جمله :

• جانمایی دقیق و صحیح محل احداث پروژه
• استفاده از طراحی استخرهای پرورش به شیوه مدار بسته
• استفاده از آب برگشتی تا حداکثر ممکن
• استفاده از حداقل مصرف انرژی
• طراحی طبق ماژول های مستقل(به سبب توانایی احداث چند مرحله ای، مدیریت آسانتر، عدم تسری بیماری احتمالی به تمام مزرعه و …)
• هوادهی پیش از وارد شدن آب به استخر
• جلوگیری از ریز شده ماده های جامد معلق در استخرها
• جداسازی آب غلیظ و رقیق در خروجی هر استخر
• استفاده از فیلتراسیون چند مرحله ای (هیدرولیکی – فیزیکی – بیولوژیکی – شیمیایی)
• نزدیكی مزرعه پرورش ماهی به بازارهای مصرف
• استفاده از آب چاه و دوری از آلودگی های و استرس های رودخانه ای

به این محتوا امتیاز دهید.

One thought on “خرید خاویار درجه یک – چند نوع ماهی خاویاری وجود دارد؟

  1. امراله مهماندوست says:

    ۱- مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از95% از آبی است که دربارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود آرزوی اینجانب از کودکی این بوده است تا جلو مقدار … متر مکعب آبی را که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه دربخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود را در محلی به نام تنگه بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را با احداث بندی (سدی) خاکی بگیرم اینجانب از اینکه مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود سهم خلیجی می شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند ناراضی هستم اینجانب حتی راضی نیستم تا سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود سهم خلیجی شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند اینجانب در نظر دارم با تغییر مسیر سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود را سهم دریاچه فصلی در شهر خنج ازشهرستان خنج استان فارس نمایم. بعد از آن روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را می توان به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
    ۲- آرزوی اینجانب از تاریخ 1370/12/22 تا تاریخ 1376/07/30 که کارمند اداره آب و فاضلاب شهری بخش خنج شهرستان لارستان شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس بوده ام یا از تاریخ 1376/08/01 تا تاریخ 1388/12/12 که کارمند شرکت آب و فاضلاب شهری کلان شهر شیراز بوده ام یا از تاریخ 1388/12/13 تا هم اکنون که کارمند امور آب و فاضلاب شهری شهر صدرا شرکت آب و قاضلاب شهری کلان شهر شیراز هستم یا درآینده که دوست دارم تا کارمند امور آب و فاضلاب شهرستان خنج شرکت آب و فاضلاب استان فارس باشم آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری برای شهرهای خنج و فیشور(شهرهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج) بوده است آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب روستایی برای روستاهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج بوده است چون با آب مناسبی که از تصفیه فاضلاب شهرها و روستاهای اطراف دریاچه فصلی کفه خنج به دست می آید می شود کمربند سبزی را به طول ۱۸ کیلومتر و عرض ۸ کیلومتری دراطراف مساحت ۱۳۰ کیلومتری اطراف دریاچه فصلی کفه خنج احداث کرد و شهر خنج را به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
    امام علی (ع) می فرمایند : کسی که آب و خاک یعنی نیروی طبیعی دارد و نیروی انسانی خود را برای بهره برداری به کار نمی بندد و با فقر و گدایی می گذراند نفرین و لعنت بر او باد.
    سه نوع زمین خوار در کشور ایران وجود دارد ۱- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به کارکنان (الف – اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان … ب – اداره اجازه برداشت آب از زیر زمین در شهرستان … پ – اداره واگذاری زمین برای توسعه کشاورزی در شهرستان … ت – اداره ثبت اسناد املاک در شهرستان … بپردازد یا بپردازند ۲- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به الف – اداره شهرسازی شهرستان … ب – اداره روستا سازی شهرستان … پ – اداره ثبت اسناد املاک شهرستان …بپردازد یا بپردازند 3- … این شخص یا اشخاص از طرف مراجع مربوطه به عنوان زمین خوار به اداره دادگستری شهرستان … معرفی می شوند تا درس عبرتی شوند برای ملت بزرگ ایران

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.