متن دلخواه شما اینجا ...

کارهایی که افراد موفق برای پیشرفت انجام می دهند

کارهایی که افراد موفق برای پیشرفت انجام می دهند
فهرست

دارای «طرز تفکر رشد» هستند

قوانین افراد موفق – همه ی افراد می دانند که موفقیت برای کسی به صورت  تصادفی اتفاق نمی افتد. نتایج مطالعاتی که بر روی زندگی افراد موفق انجام شده نشان می دهد که این افراد با اراده ی خود و از عمد قدم هایی را برداشته اند که دقیقا همین عامل سبب موفقیت آن ها شده است.

گاهی اوقات نیروی اراده به آنها کمک می کند و لحظاتی هم سبب می شود که شکست بخورد ،اما آن ها دوباره از جای خود بر می خیزند و راه شان را ادامه می دهند.

می خواهیم از نظر روانشناسی استراتژی هایی را که انسان های موفق در زندگی خود به کار می گیرند بدانیم و سعی کنیم آن ها را در زندگی خود پیاده کنیم تا ما هم بتوانیم در گروه افراد موفق باشیم.

در ادامه استراتژی های روانشناسانه ای که افراد موفق در زندگی خود به کار می گیرند را با هم مرور کرده و تلاش می کنیم آنها را بخشی از کارهای روزمره زندگی خود قرار دهیم تا ما نیز در گروه افراد موفق باشیم.

در دهه ۷۰ میلادی، روانشناسی به نام «کارل دیوک» به معرفی دو نوع طرز تفکر به نام «طرز تفکر رشد» و «طرز تفکر ثابت» مبادرت کرد.

در طرز فکر اول فرد اینطور می پندارد که قادر به ایجاد تغییراتی در خود است و این همان حرکت به سمت جلو و قدم در مسیر پیشرفت است. درست در مقابل این طرز فکر این نوع از تفکر در فرد ایجاد می شود که فرد نمب تواند هیچ نوع تغییری در خود ایجاد کند.

طرز تفکر رشد در افراد موفق

در پژوهش های این روانشناس مشخص شده است که داشتن «طرز تفکر رشد» در قیاس با «طرز تفکر ثابت» می تواند دستاوردهای فراون و موفقیت هایی را برای افراد به همراه داشته باشد.

قوانین افراد موفق

شکست می خورند

یکی از ویژگی های افراد موفق از نگاه روانشناسی به نام «آنجلا دوک وُرث» توانایی برخاستن از جا پس از شکست است. دوک وُرث از این خصوصیت به نام «عزم» یاد می کند.

بسیاری از متخصصین عظم را در موفقیت عنصری کلیدی و تاثیر گذار می دانند. بررسی ها نشان داده کودکانی که از عظم بیشتری برخوردار هستند، برای تحصیل به بهترین مراکز آموزشی می روند، در بهترین مشاغل مشغول به کار می شوند و به موفقیت های فراوانی دست پیدا می کنند.

درگیر «تمرین های آگاهانه» می شوند

یکی از روانشناسان سوئدی به نام آندرس اریکسون» بر این باور است که هر اندازه تمرین بیشتری بر روی چیزی انجام شود، در آن تبحر بیشتری کسب خواهد شد.

پژوهش های وی بر تمرین هایی به نام «تمرین های آگاهانه» تمرکز داشت. در این نوع از تمرین ها، افراد آگاهانه کارهایی را انجام می دادند که در آن تلاش می کردند که به طور مداوم از منطقه امن خود خارج شوند.

این نوع تمرین ها در راستای «طرز تفکر رشد» قرار دارد و در آن افراد از کسب تبحر در یک رشته به رسیدن مهارت در رشته دیگری قدم می گذارند.

تمرین های خود دلسوزی انجام می دهند

“افراد موفق تسلیم کمبودهای خود نمی شوند.”  این جمله در کتاب “شاد ترین مسیر” از “اما سپالا” از پژوهشگران مرکز اسنفورد منتشر شده است.

در واقع این افراد با خودشان مهربان هستند و خانم سپالا از این مهربانی به «خود دلسوزی» یاد می کند.

در واقع فرد بر این موضوع واقف است و می داند که هر فردی در زندگی مرتکب اشتباهاتی می شود و آن چیزی که سبب موفقیت افراد می شود گام بعدی است که برداشته می شود.

اندیشمند بودن برای موفقیت

قوانین افراد موفق

اندیشمند بودن از دیگر ویژگی های آنهاست

توجه به اهداف آینده و تلاش برای رسیدن به آن اهداف از معانی اندیشمند بودن است، این یکی از ویژگی های افراد موفق است که در فواصل انجام بسیاری از کارهای روزانه، عامل ارزشمندی تلقی می شود.

از فواید اندیشمند بودن رسیدن فرد به آرامش در شرایط سختی می باشد به طوری که فرد آگاهانه خود را به آرامش می رساند .

اهداف را به سیستم ها تبدیل می کنند

بعضی از افراد فقط به هدف خود می اندیشند و هیچ قدمی برای رسیدن به آن هدف برنمی دارند.

افراد موفق بر روند رسیدن به هدف تمرکز می کنند و اغلب هم این روند برنامه ریزی طوری است که از آن لذت ببرند. آنها تنها به نتیجه دلخواه تمرکز نداشته و مسیر را نیز در نظر می گیرند.

به عنوان مثال ممکن است تنها هدف گذاری کرده باشید که در یک ماراتون بدوید اما پژوهش ها نشان می دهند که برای این کار باید به صورت مداوم دویدن را تمرین کنید.

تنها به قدرت اراده اعتماد نمی کنند

در کتاب “غیر قابل مقاومت” اثر “ادم آلتر” از روانشناسان ساکن نیویورک می خوانیم که می گوید افراد موفق آنچه تمرکزشان را از بین می برد و حواس شان را پرت می کند، کنار می گذارند.

به طور مثال موبایل تمام افراد زنگ می خورد اما افراد می توانند با حذف عاملی که باعث پرت شدن حواس شان می شود، به کار خود ادامه دهند.

در چنین زمان هایی فرد قادر است موبایل را کنار گذاشته که هم از جلوی چشم و هم ذهن او بیرون برود. سپس با فراغ خاطر به کار خود ادامه دهد.

تفکرات منفی شما را از ادامه کار باز می دارد
انسانهایی که دچار شکست در کار می شوند تمام فکرشان معطوف به شکست و ناامیدی برای آینده خواهد شد ودر نتیجه کارهایش به نقطه پیشرفت و رشد پیش نخواهد رفت

1- در واقع تمامی ذهن شما در گیر علت های شکست و چرایی اتفاق خواهد شد به طوری که این درگیری باعث می شود تمامی کارهای روزانه شما تحت تاثیر آن قرار می گیرد در این حالت شما قربانی افکار منفی خود خواهید شد که از دو جهت قابل بررسی است:

تلاش نمی کنید تا قدم تازه ای بردارید. شکست و افکار منفی و ناامیدی چیزهایی نیستند که انسان ها برای آن برنامه ریزی کرده باشند.

هیچ انسانی از ابتدا با هدف شکست خوردن پیش نمی رود. اما بیشتر مردم هنگام رودرروئی با موانع و شکست ها، دیگر دست از تلاش برمی دارند و فرصت های آینده را از خود دریغ می کنند.

2- تفکرات منفی سبب نتیجه گرا شدن شما خواهد شد به طوری که همیشه همه ذهن شما را درگیر نتیجه تلاش ها می کنند و دیگر یادتان نمی آید چقدر برای این کار، تلاش های مثبت انجام داده اید.

هر زمان در کار دچار شکست شدید بازنده بودن را نپذیرید زیرا بزرگ ترین و مهم ترین بخش هر پروژه، تلاش هایی است که برای رسیدن به نتیجه انجام می شوند؛ حالا ممکن است نتیجه منفی یا مثبت باشد.

قربانی این فکر پوچ شدن هیچ کمکی به شما نخواهد کرد و فقط باعث می شود در یک نقطه بایستید و هرگز پیشرفت نکنید. شما باید هر شکست را تجربه ای مفید برای پیروزی های آینده خود فرض کنید.

مدیریت افراد موفق

مقالات مرتبط: 7 ویژگی اساسی برای رسیدن شما به موفقیت فردی 

هوشمندانه شکست را مدیریت کنید

راه کارهای مناسب و عقلانی برای مدیریت شکست در زندگی، جملاتی هستند که ما در جای خالی زیر می گذاریم.

دفعه بعد من برای جلوگیری از شکست می توانم ……. این جمله با دو واژه «دفعه بعد» آغاز می شود و معنای آن این است که شما دوباره به خود فرصت داده اید. چرا نباید این کار را بکنید؟

مگر همه هدف شما پیروزی و موفقیت در انجام کار موردنظر نیست؟

مثل بازی دارت در زندگی عمل کنید. وقتی نخستین دارت به مرکز سیبل برخورد نکرد، تشویق می شوید تا دارت بعدی و بعدی و بعدی را پرتاب کنید تا بالاخره به نقطه موردنظر اصابت کند.

“دلیل” شکست از دیگر مواردی که هنگام شکست باید به آن توجه کنید. در اینصورت است که می توانید برای اشکالات کار خود به دنبال راه حل های سازنده باشید و به جای هدر دادن زمان خود با ناراحتی و اخم، در عوض دفعه بعد با تمرکز و هوشمندانه تر وارد کار شوید

اما احساسات یک شکست خورده چه می شود؟ مسلما آسان نیست تا بتوانید احساسات بد خود را یک روزه به دست فراموشی بسپارید. نیازی هم به این کار نیست. پس از هر شکست کاملا نرمال است که حس ناراحتی داشته باشید اما نا امید نباشید و به آینده فکر کنید.

بهترین راه برای کنار آمدن با این نوع احساسات هدایت این تفکرات به این سمت است که چیزی برای از دست دادن ندارید. اگر یک بار شکست خورده باشید، مرتبه دوم با ترس کمتر وارد مسیر می شوید.

به این محتوا امتیاز دهید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.