میگو جزء سختپوستان دریایی است که در کف آب تقریباً همه محیط ها در سرتاسر دنیا می تواند زندگی کند. میگو ها معمولاً از نظر اندازه کوچک هستند و برخی از گونههای آن، به قدری کوچکاند که بسیاری از حیوانات قادر به دیدن آنها را نیستند. در اینجا نگاهی کوتاره به چرخه ی زندگی میگو خواهیم داشت. بیش از 2000 گونه متفاوت میگو در دنیا وجود دارد و همه آنها جزء بیمهرگان می باشند یعنی ستون فقرات ندارند. به جای آن، میگو اسکلت خارجی سختی دارد (پوسته میگو) که اغلب این پوسته شفاف و بدون رنگ بوده و به همین علت دیدن میگو در آب دشوار است.
محل زندگی
محل زندگی میگو در بستر رودخانهها و کف اقیانوسهای سرتاسر دنیا می باشد و تغدیه آن از طریق فیلتر ماسه و ذرات آب است. میگو ها در دستههای بزرگی به صورت گروهی زندگی می کنند. آن ها میتوانند به سادگی با تغییرات شرایط آب خود را هماهنگ کنند. یکی از انواع گونه های میگو، توسط یکی از چنگال هایش صدای بلند و شلاق مانندی در آب ایجاد میکند تا شکار خود را پیش از خوردن گیج کرده و بیحال کند.
اما به علت اندازه کوچک این میگو و فراوانی آن ها شکارچیان طبیعی زیادی در سرتاسر دنیا هم در داخل آب و در خارج از آب دارد. از جمله شکارچیان میگو: ماهیها، سختپوستانی مانند خرچنگها، توتیای دریایی، ستاره دریایی، پرندگان دریایی مانند مرغان دریایی، نهنگها، دلفینها، کوسهها و انسانها و بسیاری از دیگر گونههای حیوانی.
قسمت های مختلف بدن میگو
تولید مثل و مراحل اولیه زندگی
پس از لقاح تقسیمات سلولی آغاز شده و به شکل گیری جنین منجر می شود. فاصله زمانی آغاز این تقسیمات تا خروج لارو از تخم، تا حد زیادی تحت تاثیر درجه حرارت و شوری محیط بوده و علاوه بر آن، در گونه های مختلف نیز متفاوت است. شکل تخم ها در ابتدا نا منظم است؛ اما پس از گذشت چند دقیقه، به واسطه جذب آب و ایجاد لایه حفاظتی، تخم ها حالت کروی به خود می گیرند. جالب است بدانید میگوی ماده میتواند در هر بارداری یک میلیون تخم بگذارد که تنها چند هفته طول میکشند تا نوزادان سر از تخم بیرون بیاورند. آن ها در آب به صورت توده ای در قسمت بالایی آب زندگی می کنند تا این که به اندازه کافی بزرگ شوند که بتوانند به صورت گروهی، ذرات غذایی بزرگتری را به دست آورند. برای خرید میگو روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.