متن دلخواه شما اینجا ...

خطرناک ترین ماهی دنیا کدام است؟

خطرناک ترین ماهی دنیا کدام است؟
فهرست

ماهی باراکودا خطرناک ترین ماهی دریا

پس  از کوسه‌ ها ترسناک‌ ترین و درنده‌ ترین ماهی دریا و اقیانوس ماهی باراکودا (Barracuda) می‌باشد. ماهی باراکودا با نام فارسی کوتر (Kutr) که بومی سواحل جنوبی است و اهالی هرمزگان آن را به نام ماهی قطر می‌شناسند، تقریبا در تمامی مناطق جنوب این ماهی یافت می‌شود. در حدود 20 گونه ماهی باراکودا در جهان شناخته شده است که از این میان 4 یا 5 گونه‌ی آن در آب‌ های جنوب ایران زندگی می‌کنند. ماهی باراکودا عموماً به صورت گله‌ای زندگی می‌کند و فقط انواع بزرگ‌ تر نظیر باراکودای بزرگ به صورت انفرادی زندگی و شکار می‌کند. آن‌ ها برای تغذیه ماهیان کوچک‌ تر از خود را صید می‌کنند. در میان صخره‌ ها و نواحی مرجانی و در آب‌ های گرم زندگی می‌‌کنند. باراکودای بزرگ در دنیا به عنوان یک گونه‌ ی خطرناک برای انسان معرفی شده است که با طول 1/8 تا 4/2 و دندان‌های بسیار تیز و برنده و آرواره‌های قدرتمند، بسیار خطرناک می‌باشد. بیشترین حمله باراکودای بزرگ به اسکین دایورها و شناگران سطح آب بوده و به‌ ندرت به غواصان که در زیر آب هستند حمله می‌کند. این ماهی معمولا فقط یک‌بار حمله می‌کند و سپس دور می‌شود. آن‌ها ممکن است برای مدت زمان طولانی یک غواص را در زیر آب تعقیب نمایند و به دنبال او روانه شوند و تا زمانی که از سوی غواص تحریک نگردند، هرگز حمله نمی‌کنند. بیشترین حمله‌ی باراکودای بزرگ در آب‌های تیره و تاریک بوده است که دید بسیار ضعیفی داشته‌اند. این ماهی هنگام تاریکی شب به شکار می‌رود و غالبا جذب اشیا براق شده و چه در شب و یا در روز به هر جسمی که برق بزند حمله می‌کند. گوشت باراکودای بزرگ سمی بوده و خوردن آن موجب مسمومیت شدید غذایی می‌گردد.

ماهی باراکودا

ماهی باراکودا

 

از انواع ماهی های خطرناك

اگر شما هم اهل حل کردن جدول باشید ار انواع ماهی های خطرناک در حل جدول اره ماهی می باشد. اره‌ماهی (نام علمی: Pristidae) خانواده‌ای از ماهی‌های غضروفی است که معمولاً به خاطر دماغ بسیار بلندشان به این نام شناخته می‌شوند و گاهی تا ۷ متر (۲۳ فوت) رشد می‌کنند. این ماهی‌ها نباید با اره کوسه ها که ظاهری مشابه دارند اشتباه شوند. این ماهی‌ها در خلیج فارس و دریای عمان زندگی می‌کنند و کبد آن‌ها دارای مقدار زیادی چربی است که باعث می‌شود شکار آن‌ ها دارای ارزش اقتصادی باشد.

اره ماهی

اره ماهی

خطرناک ترین ماهی جهان

حدودا بیست گونه از ماهی پیرانا در بلند‌ترین رودخانه جهان یعنی آمازون وجود دارد، که از میان این گونه ها تنها چهار تا پنج گونه پیرانا خطرناک اند. بیشتر آن‌ها بی‌ضرر و موجواتی رام هستند و خطری برای انسان‌ و سایر موجودات دیگر به شمار نمی‌روند. Pygocentrus nattereri یک گونه خطرناک پیرانا است که نام دیگر آن به پیرانا شکم قرمز شهرت دارد‌ این نوع از ماهی پیرانا عصبانی، شرور و مهاجم است. پیرانا همه چیز خوار است؛ از ماهی‌ها و گاو‌ها گرفته و گاهی انسان‌ها که جزو غذای پیراناهای گرسنه محسوب می‌شوند.

بیشتر بدانیم:

انواع دستور آشپزی با ماهی

اطلاع از قیمت ماهی و خرید ماهی تازه

خطرناک ترین ماهی دریا ماهی پیرانا

این نوع از ماهی پیرانا بسیار عصبانی شرور و مهاجم است. پیرانا همه چیز خوار می باشد؛ از ماهی‌ها و گاو‌ها گرفته و گاهی انسان‌ها که جزو غذای پیراناهای گرسنه محسوب می‌شوند. تقریبا بیست گونه ماهی پیرانا در بلند‌ترین رودخانه جهان آمازون وجود دارد. از این میان، تنها چهار تا پنج گونه پیرانا خطرناک اند. بیشتر آن‌ها بی‌ضرر و رام هستند و خطری برای انسان‌ها و سایر موجودات دیگر به شمار نمی‌روند. Pygocentrus nattereri یک گونه خطرناک پیرانا است که به پیرانا شکم قرمز شهرت دارد. این نوع از ماهی پیرانا عصبانی، شرور و مهاجم است. پیرانا همه چیز خوار است؛ از ماهی‌ها و گاو‌ها گرفته وگاهی انسان‌ها که جزو غذای پیراناهای گرسنه محسوب می‌شوند.

ماهی پیرانا

طعمه های ماهی پیرانا

در فصل کوچ وقتی گله‌های حیوانات از وسط رودخانه عبور می‌کنند، یکی از آن‌ها که به دلیل ضعف،  یا بیماری یا سن کمتر کند‌تر حرکت می‌کند و یا  دسته ای که گردنشان را خم کرده تا آب بنوشند، طعمه مناسبی برای پیرانا‌ها هستند. همین دلایل کافی است تا یک دسته پیرانای گرسنه به او حمله ور شوند و مثل چنگ انداختن با ضربه های کوتاه و پی در پی  او را در چند دقیقه به استخوانی بدون گوشت تبدیل کنند. دانشمندان ماهی پیرانا را دارای اثر مثبت در طبیعت می دانند. ازیرا معتقدند پیرانا با خوردن عناصر ضعیف و بیمار طبیعت عرصه را برای موجودات قدرتمند باز کرده و به استحکام طبیعت وحشی کمک می‌کند. این ماهی از جهت دارا بودن دندان های تیغ مانند بسیار معروف است. مردمان بومی آمازون از دندان‌های این آبزی برای تهیه اسلحه یا ابزار استفاده می‌کنند. این موجود را وقتی شکار می‌ کنند در بیرون آب هم تا دقایقی خطرناک است و احتمال حمله کردن دارد، و حتی امکان دارد با یک پرش ناگهانی به ماهی گیران به آنان آسیب جدی وارد کرده و قطعه‌ای از صورت یا دست و پای آنان را قطع کند. شاید برایتان جال باشد یا حتی باور کردنش سخت باشد اما مردم زیادی در سطح جهان به نگهداری پیرانا علاقه دارند. آن‌ها پیرانا را در آکواریوم خانه های خود نگه می‌دارند. این موجود گرسنه بسیار خطرناک است و ممکن است آکواریوم را به مکان نا‌امنی برای دیگر ماهی‌ها تبدیل کند. غذا دادن به موقع و منظم به پیرانا او را آرام نگه می‌دارد؛ کسانی که این ماهی‌ها را نگه می‌دارند، باید عواقب و مسئولیت نگهداری آنچه به طبیعت وحشی تعلق دارد را نیز بپذیرند.

 

4.4/5 - (5 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.