متن دلخواه شما اینجا ...

سلامت صد در صد قلب با خوردن این ماده غذایی

سلامت صد در صد قلب با خوردن این ماده غذایی
فهرست

اگر از سلامتی قلب خود نگران هستید حتما ماهی بخورید. سالهاست که انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که افراد حداقل دو بار در هفته ماهی های پر از چربی های اشباع نشده میل کنند. چربی های اشباع نشده موجود در ماهی اسیدهای چرب امگا ۳ نامیده می شوند. اسیدهای چرب امگا ۳ و سایر مواد مغذی موجود در ماهی سبب سلامت قلب می شوند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند. ماهی ها، بخصوص ماهی های آب سرد، (ماهی های چرب با چربی زیاد) نظیر سالمون، ساردین، ماهی تن و ماهی قزل آلا بدن انسان را در مقابل بیمارهای قلبی محافظت می نماید. اکثر حملات قلبی به علت ایجاد لخته های خونی در سرخرگ ها و سیاهرگ ها و جلوگیری از جریان مناسب خون در رگها صورت می پذیرد. خرید ماهی و سلامتی قلب با اسیدهای چرب امگا-۳ که در کاهش حملات قلبی امکان می پذیرد.

بیماری های قلبی چگونه بوجود می آید

بیماری های قلبی (CHD) ناشی از آترواسکلروز (تصلب شریان) است. این فرآیند طولانی مدت شکل می گیرد که در آن رسوبات چربی به نام  پلاک در قسمت داخلی شریان کرونری بوجود می آیند. این رگهای خونی هستند که اکسیژن و مواد مغذی ماهیچه قلب را تأمین می کنند. با گذشت زمان، عروق کرونر باریک می شود و جریان خون به عضله قلب کاهش می یابد یا توسط پلاک یا لخته خون مسدود می شود. CHD می تواند باعث درد قفسه سینه به نام آنژین، سکته قلبی یا ایست قلبی شود. آترواسکلروز هنگامی شروع می شود که دیواره داخلی شریان در اثر التهاب یا مقادیر زیاد کلسترول و تری گلیسیرید آسیب دیده باشد. تری گلیسیرید شکل دیگری از چربی خون شماست. رژیم غذایی پر چربی، بخصوص چربی اشباع شده، کلسترول و تری گلیسیرید را افزایش می دهد. آسیب شریان نیز می تواند در اثر فشار خون بالا، دود دخانیات یا دیابت ایجاد شود. کلسترول و تری گلیسیرید خونتان را کمتر از حد توصیه شده نگه دارید. این می تواند به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک کند. به گفته مو سسه ملی قلب ، ریه و خون کلسترول کل کمتر از ۲۰۰ میلی گرم در لیتر و سطح تری گلیسیرید کمتر از ۱۵۰ میلی گرم در لیتر باید باشد.

سلامت قلب با ماهی

سلامت قلب با ماهی

فواید مصرف ماهی و روغن ماهی

  • بیماری های قلبی – عروقی را کاهش می دهد.
  • تری گلیسیرید خون را کم می کند.
  • تجمع پلاکت های خونی را کم می کند.
  • عملکرد سلول های خون رسان را زیاد می کند.
  • ضربان قلب را تنظیم می کند.
  • فشار خون را پایین می آورد.
  • کلسترول خوب را افزایش می دهد.
  • موجب افزایش متابولیسم بدن و به دنبال آن کاهش وزن می شود.

سلامت قلب خود را با اسیدهای چرب امگا-3 تضمین کنید:

حالا می خواییم بدونیم چه ماهی برای قلب خوبه ؟ اگر شما هم دچار بیماری های قلبی هستید و یا از ابتلا به آن نگران می باشید، مصرف یک تا دو وعده ماهی در هفته می تواند ریسک مرگ و میر ناشی از حمله قلبی را کاهش دهد و سلامت قلب شما را تضمین نماید. سال های زیادی است که انجمن قلب آمریکا به مردم توصیه می کند که حداقل ۲ بار در هفته، با خرید ماهی تازه و استفاده از اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در آن از خواص بیشمار ماهی بهره ببرند. پزشکان مدت زیادی است که معتقدند اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در ماهی، به نام اسیدهای چرب امگا-۳، مواد مغذی هستند که ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی را کاهش می دهند و نقش موثری در سلامت قلب دارند. با این وجود، تحقیقات اخیر بیانگر آن است که مواد مغذی دیگری در ماهی و یا تلفیقی از اسیدهای چرب امگا-۳ و بعضی مواد مغذی دیگر موجود در ماهی ممکن است مسئول فواید سلامت قلب ناشی از مصرف ماهی باشند. بسیاری از مردم نگران این مسئله هستند که جیوه و یا سایر آلاینده های موجود در ماهی، ممکن است از فواید آن بکاهد. با این وجود، زمانی که بحث در مورد سلامت قلب مطرح می شود، فواید خوردن ماهی از ریسک های احتمالی ناشی از قرار گرفتن در معرض آلاینده ها پیشی می گیرد.

ماهی و سلامت قلب

ماهی و سلامت قلب

اسیدهای چرب امگا-۳ چه هستند و چرا برای سلامت قلب مفیدند؟

اگر شما می خواهید کلسترول خود را کاهش دهید ماهی می تواند این کار را انجام دهد به این صورت که اسیدهای چرب غیر اشباع ماهی جایگزین اسیدهای چرب اشباع موجود در سایر فرآورده های گوشتی در بدن شده و سبب کاهش کلسترول خواهد شد. اما اصلی ترین ماده مغذی مفید موجود در ماهی به نظر اسیدهای چرب امگا-۳ است. اسیدهای چرب امگا-۳ نوعی از اسیدهای چرب غیراشباع هستند که سبب کاهش التهاب در سراسر بدن می شوند. التهاب در بدن می تواند باعث آسیب به عروق خونی و در نتیجه منجر به بیماری قلبی شود. اسیدهای چرب امگا-۳ همچنین می توانند باعث کاهش تری گلیسیرید، فشار خون، لخته شدگی، سکته، ریسک ایست قلبی و ضربان غیرعادی شده و در کودکان باعث پیشرفت در توانایی های یادگیری شوند. خوردن حداقل ۱ تا ۲ وعده ماهی در هفته، مخصوصاً ماهی های غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به نظر باعث کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی به خصوص ایست قلبی می شود.

ماهی برای قلب

چه ماهی برای قلب خوبه؟

مصرف چه نوع ماهی هایی برای سلامت قلب مفید است؟

سعی کنید از خرید ماهی قزل آلا، سالمون، ساردین و ماهی تن، حاوی مقادیر بیشتری امگا-۳ هستند غافل نشوید که بیشترین فایده را برای بدن دارا هستند. اما بسیاری از غذاهای دریایی شامل مقادیر کمی از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند.

برای حفظ سلامت قلب چه مقدار ماهی باید مصرف کنیم؟

برای افراد بزرگسال حداقل ۲ وعده در هفته، ماهی غنی از امگا-۳ توصیه می شود. حجم هر وعده غذایی ۵/۳ اونس معادل ۹۹ گرم یا در حدود سطح یک کف دست محاسبه می شود.

آیا مصرف ماهی به خانم های باردار توصیه می شود؟

خانم های باردار و یا خواهان بارداری و کودکان خردسال باید مقدار مصرف ماهی خود را محدود کنند؛ زیرا این افراد در برابر اثرات بالقوه سموم موجود در ماهی بسیار آسیب پذیرند.

آیا وجود جیوه از فواید مصرف ماهی می کاهد؟

به طور کلی ریسک دریافت مقدار بیش از اندازه جیوه و یا سایر آلاینده های ناشی از خوردن ماهی نسبت به فوایدی که اسیدهای چرب امگا-۳ فراهم می کنند، از اهمیت کمتری برخوردار است.

اصلی ترین سموم موجود در ماهی عبارتند از:

جیوه، دی اکسین ها و PCB ها، مقدار سموم بستگی به نوع ماهی و محل صید آن دارد. جیوه به طور طبیعی به مقادیر کمی در محیط زیست وجود دارد؛ اما آلودگی های صنعتی نیز می توانند جیوه تولید کنند که این جیوه در دریاچه ها، رودخانه ها و اقیانوس ها روی هم انباشته شده و به غذای ماهی راه پیدا می کنند. زمانی که ماهی تغذیه میکند، جیوه در بدنش تجمع می یابد. ماهی های بزرگ که در زنجیره غذایی در مراتب بالاتری قرار می گیرند مانند کوسه، تاج ماهی، نیزه ماهی و ماهی خالدار دارای مقادیر بلاتری جیوه نسبت به ماهی های کوچکتر هستند؛ ماهی های بزرگتر از ماهی های کوچکتر تغذیه می کنند در نتیجه حجم بیشتری از سم را دارا هستند.

چه ماهی برای قلب خوبه

هر چه طول عمر ماهی بیشتر باشد، رشد آن بیشتر بوده و در نتیجه می تواند مقادیر بیشتری جیوه را جذب کند. بسته به نوع ماهی هایی که مصرف می کنید و همچنین مقدار مصرف و سایر اطلاعات مانند مشاوره های منطقه ای توجه کنید. هر ناحیه مشاوره هایی را در زمینه مقدار صید بی خطر و مطمئن از آن منطقه منتشر می کند، که می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

آیا می توان با مصرف سایر مواد غذایی محتوی اسیدهای چرب امگا-۳ و یا مکمل های امگا-۳ همان مزایای سلامت قلبی را دریافت کرد؟

قطعا ماهی های غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ مواد غذایی مغذی و فواید قلبی بیشتری را نسبت به مکمل ها دارا می باشند.
به غیر از ماهی، سایر مواد غذایی که می توانند محتوی بعضی از اسیدهای چرب امگا-۳ باشند، عبارتند از: بذر کتان، روغن بذر کتان، گردو، روغن کانولا، سویا و روغن سویا. با این وجود، شواهد حاکی از آن است که فواید قلبی ناشی از خوردن این غذاها به اندازه خوردن ماهی قوی نیستند.

به این محتوا امتیاز دهید.

One thought on “سلامت صد در صد قلب با خوردن این ماده غذایی

  1. من says:

    سلام بنده برای کمک به سلامتی ام ماهی پرورشی استفاده میکنم، آیا ماهی های پرورشی مشکلات فوق الاشاره یا مشکلات دیگری هم دارند.
    ممنون از سایت خوبتون

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.