متن دلخواه شما اینجا ...

نقش و چگونگی عمل انواع باله در ماهی ها

فهرست

آیا از نقش و چگونگی عمل انواع باله در ماهی ها مطلع هستید و میدانید که باله ها نقش بسیار زیادی در زیست و حرکت ماهی ها دارد؟ توجه داشته باشید که در این محتوا با انواع باله ها در ماهی آشنا خواهید شد و نقش باله ها را مورد بررسی قرار خواهیم داد. در نتیجه تا پایان این محتوا با ما همراه باشید.

نقش و چگونگی عمل انواع باله در ماهی ها

به راستی ماهی چند باله دارد؟ در ماهیان تعداد باله ها یکسان نیست و اکثرا با یکدیگر متفاوت بوده و تعداد آن 7 تا یا بیشتر می باشد. باله های ماهی به دو گروه زوج و فرد تقسیم شده که باله های فرد شامل بالۀ پشتی، مخرجی و دمی است و باله های زوج شامل سینه ای و شکمی می باشد. در اینجا مروری بر نقش و چگونگی عمل انواع باله در ماهی ها خواهیم داشت.

باله دمی: همان باله ای بوده که عامل اصلی حرکت در ماهی است. بالۀ سینه ای و شکمی: برای برقراری تعادل موجود، چرخش و متوقف شدن مورد استفاده قرار می گیرد.

پیشنهاد ویژه وب سایت زد بازار

همانطور که میدانید خرید ماهی تازه بسیار کار سختی است البته چون ماهی تازه مخصوصا ماهی کپور و ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد در نتیجه برای خرید ماهی کپور و برای خرید ماهی قزل آلا می توانید بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

بررسی نقش و چگونگی عمل انواع باله در ماهی ها

باله های سینه ای:

اکثرا در ماهی ها باله های سینه ای آن ها در ناحیه ی پهلو در مکانی بالاتری قرار دارند ومحل آنها بستگی به حرکات دقیق ماهی برای گرفتن شکار از کف بستر یا موقعیت های مختلف آب تعیین شده است .در ماهیان شکارچی بیشتر این باله ها در ناحیه ی میانی یا زیر بدن قرار گرفته است.

انواع باله در ماهیان

اما در ماهیانی که دارای سرعت شنای زیاد هستند (مانند ماهی تون) و بسیاری از ماهیانی که بدنی بلند داشته و شکار خود را از روی بستر بلند کرده این باله ها حالت دراز و تیز دارند.معمولا در ماهیان استخوانی ای که اکثرا در کف بستر استراحت می کنند، باله های سینه ای پهن و گرد شده ، در موقعیت شکمی قرار گرفته و به دو سوی بدن گسترش یافته اند.

باله های شکمی :

این باله ها از وظایف بسیار محدودی برخوردارند و محل قرار گرفتن آنها بر روی بدن بسیار یکسان نبوده و در ماهیان پست تر ، مانند کوسه ها ، باله های شکمی در ناحیۀ شکمی قراردارند. معمولاً وظیفۀ باله های شکمی ، ایجاد موازنه و ترمز کردن موجود است. از این باله ها کمتر برای حرکت ماهی استفاده می شود.

بالۀ دمی:

شکل بالۀ دمی ارتباط مستقیم با سرعت شنای ماهی دارد . اکثر ماهیان شکاری یا ماهیان دیگری که که به طور مداوم شنا می کنند، دارای بالۀ دمی دو شاخه هستند.بزرگ ترین بالۀ دو شاخه در ماهیانی که بیشترین فعالیت را دارند دیده می شود. رفتارهای مربوط به شنا این موجودات را می توان تا حدودی، از روی بالۀ دمی پی برد. معمولاً ماهیانی که بالۀ دمی هلالی شکل و ساقۀ دمی باریک داشته باشند جزء سریعترینماهیان هستند و می توانند حرکات سریع و مداوم از خود نشان دهند. ماهیانی که بالۀ دمی کوچک داشته و یا بالۀ دمی آنها به بالۀ پشتی و مخرجی ملحق می شود ، شناگران ضعیفی هستند یا اینکه اکثرا در کف بستر حرکت می کنند.

4.1/5 - (46 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.